2019 Yılı İçinde En Çok Kazandıracak 5 Kripto Para Analizi: Tron, Neo, Cardano, Binance Coin, Litecoin

2019’daki güçlü bir başlangıçtan sonra, kripto pazarları, 10 Ocak’ta fiyatları yaklaşık yüzde 10 düşüren keskin satışlara tanıklık etti. Bu, dip formasyonu sürecinin geçici olacağını gösteriyor.

Yatırımcıların olası karları korumak için hızlı karlar ayırmaları ve stopajlarını daha yüksek izlemeleri hedeflenmelidir. Geleceği ayılar lehine çeviren önemli olay, Ethereum Classic ağına yapılan % 51 saldırı oldu.

Kripto pazarları 7 Ocak 2018’de en yüksek seviyeye çıkarak 835 milyar doların üzerinde bir toplam piyasa değerine ulaşmıştı . Oradan, üst kripto para birimlerinin çoğu, serviste büyük bir erozyona neden olan yönünü tersine çevirdi. Bir yıldan sonra bile, pazarların dibe vurduğunu ve şu an yukarı çıktığını doğrulayamıyoruz.

Bununla birlikte, 2019’da fiyatlar, olumlu düzenleyici gelişmeler, Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onayı veya artan kurumsal ilgiyle artırılabilir. O zamana kadar tüccarlar ne yapmalı? Şimdiki duyguları ölçmek için en iyi paralar arasında en iyi 5 oyuncunun tablolarını inceleyelim.

TRX/USD Analizi

Tron geçen hafta en iyi performansı sergiledi, çünkü trendi etkiledi ve yeşil renkte rahatça kaldı. Şirket, Ağustos 2018’de eşler arası torrent istemcisi BitTorrent’i satın aldı . Geçen hafta, BTT adında kendi Tron tabanlı kripto para birimini başlattı .

Tron’un kurucusu olan Justin Sun, bu hamlenin yüzlerce milyon kullanıcıya blok zincirinin erişimini artırmasını bekliyor. Fakat Simon Morris, BitTorrent eski baş strateji memuru olan opined Tron blockchain BitTorrent tokenize için gerekli işlem hacmini yönetmek için kapasiteye sahip olmadığını.

Öte yandan, Tron eski SEC denetleme avukatı David Labhart‘ı uyum başkanlığı olarak tuttu. Dijital para biriminin performansı önümüzdeki birkaç gün boyunca devam edecek mi? Hadi bulalım.

Tron Yıllık Grafik

01 Ocak – 13 Ocak 2019 Tron Grafiği

TRX / USD çifti çoğunlukla geçen yılın Ağustos ayı ortalarında beri $ 0.0183- $ 0,02815521 aralığında iç gelenek olmuştur. Ayılar, Kasım ortasındaki aralıkta bu aralıktan kopsalar da, büyük harfleri kullanamadılar.

Boğalar yaklaşık beş hafta boyunca 0,011 $ ‘a yakın işlem yaptıktan sonra, boğalar fiyatı 0,02815521 $ seviyesinden zorlayan akıllı bir toparlanma gerçekleştirdi. Ancak, satıcı fiyatları daha yüksek seviyelere yükselirken, fiyatı tekrar aralığa sürükleyerek ani bir düşüş yaşadı.

Fiyat patlar ve (UTC zaman dilimi) 0.02815521 $ ‘ın üzerinde kapanırsa, yeni bir yükseliş bekliyoruz. Şu anda, her iki hareketli ortalama da düzdür ve RSI ayrıca 50 seviyeye yakındır, bu da aralık sınırlamalı eylemin birkaç gün daha devam edebileceğini gösterir. Ayılar fiyatı 0,0183 doların altına düşürdüğünde görüşümüz geçersiz olacaktır.

Kısa vadeli tüccarlar aralığın altına yakın alım yapabilir ve aralığın en üstüne yakın satış yapabilir. Bununla birlikte, aralık içindeki fiyat hareketi değişken olabileceğinden, tüccarlar pozisyonlarını küçük tutmalı.

NEO/USD Analizi

Rus hükümeti ile NEO geliştiricileri arasındaki söylentili ortaklığın haberi cryptocurrency‘i kınadı. Beklenti, Birleşik Devletler yaptırımlarından kaçınmak için, Rus hükümetinin kripto para birimleri cinsinden çeşitlilik kazanmaya çalışıyor olmasıdır.

Eğer söylenti tamamen yanlış çıkarsa, fiyat düşebilir. Peki, tüccarlar ne yapmalı?

Neo Yıllık Grafik

01 Ocak – 13 Ocak 2019 Neo Grafiği

NEO / USD çifti patlak veya parçalayarak önce pekiştirmek için bir eğilim vardır. Önceki iki deneme, aralığın bozulmasına ve ardından uzun süreli düşüşle sonuçlandı.

Şu anda, kripto para birimi yine 5.4808 dolar destekli ve 10 ile 12 dolar arasında direnç gösterecek bir aralıkta kaldı. Her iki hareketli ortalama aşağıya doğru eğimlidir ve RSI ayrıca aşırı satım bölgesine de yakındır. Henüz çizelgelerde bir ters oluşma olduğuna dair herhangi bir işaret yok.

Bir önceki konsolidasyon 13 hafta sürdü ve şimdiki konser şu ana kadar yedi haftadır devam ediyor. Fiyatın, piyasaya sürülmeden veya bozulmadan önce birkaç hafta daha kalmasını bekliyoruz.

Yatırımcıların, uzun pozisyonlara başlamadan önce eğilimin tersine çevrilmesi için sinyal göndermesini beklemelerini öneririz.

ADA/USD Analizi

Piyasa katılımcılarının yardımcı olacaktır Projesi Shelly’e serbest bırakılmasını bekliyor Cardano bir merkezi olmayan birine merkezi platformdan kayması. Bu yükseltme, yakın gelecekte dijital para birimini daha da yükseltir mi? Yatırımcılar şimdi ne yapmalı?

Cardano Yıllık Grafik

01 Ocak – 13 Ocak 2019 Cardano Grafiği

ADA / USD çifti aşağı yönlü bulunmaktadır. Daha alçak ve alçak alçalmaya devam eder. Her iki hareketli ortalama da düşüyor ve RSI da negatif bölgede. Önceki iki geri çekilme girişimi sığdı ve bu da alıcı eksikliğine işaret ediyor.

Son düşük $ 0.027237 seviyesinin kırılması, düşüş trendine devam edecektir. Artan yönde, 0,1 $ üzerindeki bir hareket gücü gösterecektir. Yatırımcıların satın almadan önce bir boğa formasyonu beklemelerini tavsiye ediyoruz.

BNB/USD Analizi

Binance, bu yılın her ayında özel bir belirteç başlatma platformu olan Binance Launchpad ile yeni bir belirteç başlatma planlarını ortaya koydu . Bu, zorlu para satış teklifleri (ICO) pazarına çok ihtiyaç duyulan desteği verecek mi?

Binance Coin Yıllık Grafik

01 Ocak – 13 Ocak 2019 Binance Grafiği

BNB / USD çifti son birkaç aydır azalan kanalın içinde gelenek olmuştur. Boğalar kanalın direniş çizgisinden çıkmak için mücadele ediyorlar. Ayılar fiyatı 5.4666 doların altına düşürürse, son 4,2323848 doların en düşük seviyesine düşülmesi olasıdır. Bu destek bozulursa, düşme kanalın destek hattına uzanabilir.

Parite kanaldan koparsa, düşüş eğilimi nötr seviyemiz geçersiz olacaktır. Böyle bir kopuşun model hedefi 15 $ ‘dır, küçük bir direnç ise 12 $’ dır. Bu nedenle, yatırımcılar uzun pozisyonlar başlatmak için bir kırılma bekleyebilir ve kanalın üstündeki (UTC zaman dilimi) kapanabilir.

Fiyat kanalın içinde kalmaya devam ederse, kanalın destek hattına yakın bir şekilde satın alım yapılabilir ve kanalın direnç hattına yakın bir yerde kar elde edilebilir. Bu bir ters eğilim ticaret olduğundan, pozisyon büyüklüğü normalin yaklaşık yüzde 40’ı kadar olmalıdır.

LTC/USD Analizi

Dolaşımdaki toplam litecoin miktarı 12 Ocak’ta 60 milyona ulaştı. Bu sayı , mayınla atılabilecek toplam 84 milyonun yaklaşık yüzde 71.5’ini temsil ediyor. Son litecoin 2142 yılında bir yerde mayınlı olması bekleniyor.

Ethereum Classic Charlie Lee yüzde 51 saldırı sonrasında, Litecoin yaratıcısı olan sözü aksi merkeziyetçilikten olma gereklerini karşılamadığı için bir merkezi olmayan bir ağ “% 51 saldırıya maruz kalmaması gerektiğini” de.

Litecoin Yıllık Grafik

01 Ocak – 13 Ocak 2019 Litecoin Grafiği

LTC / USD çift uzun vadeli düşüş bulunmaktadır. Boğaların geçtiğimiz birkaç hafta içinde toparlanma girişimi 40.784 $ ‘da büyük bir barikatı vurdu. Eğer boğalar 29.349 $ ‘lık desteği savunmazlarsa, kartların üzerinde 23.090 $’ lık düşük seviyelerdeki bir tekrarlama yapılacaktır.

Bu destek bozulursa düşüş eğilimi devam edecek. Her iki hareketli ortalama da aşağı doğru eğimlidir ve RSI negatif bölgededir; bu, ayılar şu anda üstte bulunduğunu göstermektedir.

Ancak, boğalar 29.349 $ savunuyorsa, 40.784 $ ve 47.246 $ seviyesindeki genel dirençten kurtulmak için bir başka girişim daha bekliyoruz.

Önceki iki konsolidasyon olumsuz tarafa çözülmüştü. Bu nedenle, yatırımcıların uzun pozisyonlara başlamadan önce bir alım kurulumunu beklemelerini tavsiye ediyoruz.

Yorum Yap