Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Swarm da diğer sosyal medya hesapları gibi pek çok kişi tarafından kullanılmakta olan bir uygulamadır. Swarm sayesinde kişiler o anda bulundukları yerden takipçilerine şuanda nerede olduğunu gösterebilmektedir. Aynı zamanda da başka arkadaşlarının kendisine ne kadar uzak bir mesafede yer aldığını da görebilme imkanına sahip olmaktadırlar. Ancak belirli nedenlerden dolayı swarm hesabınızı kaldırmak istiyor olabilirsiniz.

Fakat diğer popüler sosyal medya uygulamaları gibi swarm hesabı belli bir süreliğine dondurulma özelliğine sahip değil. O yüzden, ya hesabı sürekli kullanmalı ya da tamamen kapatma yetkisine sahipsiniz. Birkaç aşamayı uyguladıktan sonra swarm hesabınızı tamamen silebilmeniz mümkün olmaktadır. Bunun için okumuş olduğunuz makale sizlere bu konu hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayacaktır.

Dikkat edilmesi gereken husus

Swarm uygulaması, Foursquare uygulaması üzerinden yani o uygulamaya paralel bir biçimde çalışma sistemine sahiptir. Bundan dolayı da Swarm hesabını silmek isteyen kullancıların doğal olarak Foursquare hesaplarını silmeleri gerekmektedir. Zaten silme işlemi yapıldıktan sonra Swarm hesabı da otomatik olarak silinmiş olacaktır. Aynı zamanda kullanıcıların bilmesi gereken bir diğer şey ise, swarm uygulaması hesap silme işlemi akıllı telefonlar üzerinden yapılamamaktadır. Bundan dolayı Swarm hesapları sadece bilgisayar aracılığı ile silinebilmektedir.

Swarm hesabını silmek için yapılması gerekenler

Swarm hesabını tamamen ortadan kaldırmak amacı ile aşağıdaki adımları tek tek uyguladığınız takdirde istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.

  • İlk olarak bilgisayarınızda internet tarayıcısı üzerinden Foursquare sitesine giriş yapın. Çünkü bu uygulamayı silebilmek için bir bilgisayara muhakkak ihtiyaç duyulmaktadır.
  • Daha sonra ise, girdiğiniz bu adres üzerinden hesap silme sayfasına erişin.
  • Ekrana gelen siteye kendi swarm hesap bilgilerinizi doldurarak siteye giriş yapın.
  • Bu aşamadan sonra da karşınıza çıkan pencerede “Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” şeklinde size yöneltilen soruya sizin için uygun gördüğünüz bir yanıt vererek soruyu cevaplayın.
  • Ve son aşama olarak da pencerenin altında yer alan “Delete Account” butonuna tıklayarak swarm hesabınızı silmiş olmaktasınız.

Aynı zamanda son bir not olarak da Facebook hesabı ile giriş yapan kullanıcılar ve “Delete Account” butonunu göremeyen kullanıcıların hesapları için bir şifre belirlemesi gerekmektedir.