Doğal taş boncuklarda yeni modeller

Takı tasarımı ve takı modelleri için en çok kullanılan malzemelerden biri de, boncuk çeşitleridir. Gerçekten de, takı modeli ne olursa olsun boncuk çeşitleri ana malzeme olarak kullanılır ve doğru şekilde seçilirlerse, her takıya eşsiz bir görünüm kazandırır.

Takı tasarımı ve takı modelleri için en çok kullanılan malzemelerden biri de, boncuk çeşitleridir. Gerçekten de, takı modeli ne olursa olsun boncuk çeşitleri ana malzeme olarak kullanılır ve doğru şekilde seçilirlerse, her takıya eşsiz bir görünüm kazandırır. Boncuk çeşitlerinin genel olarak ikiye ayrıldığını söylemek mümkündür. İlk grupta, plastik-cam-kristal boncuklar yer alır. Örneğin miyuki boncuk ve delica boncuk gibi popüler modeller, bu kategoride bulunmaktadır. Bunların ortak özelliği, suni şekilde imal edilmiş olmalarıdır. Yani insan emeği ile ortaya çıkmışlardır. İkinci grupta ise doğal taş boncuklar çeşitleri bulunur.

Doğal taş boncuk çeşitleri

İsminden de anlaşılabileceği gibi, bunlar doğada zaten var olan taşlardan oluşur. İnsan emeğiyle ortaya çıkmamışlardır ve doğanın eseri olan renk ve desenlere sahiptirler. Doğal taş boncuklar, genellikle yalnızca cilalanarak satışa sunulur. Gerekliyse, elbette boyutları da değiştirilir. Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi, geri kalan tüm özellikler doğaldır ve bu nedenle kendilerine özgü bir albenileri mevcuttur. Doğal taş boncuk çeşitlerine örnek olarak akik taşı, amazonit, aytaşı, ametist, azurit, onix, bronzit, jasper taşı, fasetli akik ve havlit taşı gösterilebilir. Bu doğal taşların hepsi de, son derece özel ve benzersiz renk ile desenlere sahiptir. Hatta bazı kültürlerde ruhani şifa verici özelliklere sahip olduklarına inanılmaktadır.

Doğal taş boncuk fiyatları

Doğal taş boncuk çeşitleri ile her türlü takıyı imal etmek mümkündür. Elbette, taşın büyüklüğü de bu bakımdan önem taşıyacaktır. Doğal taş boncuklar ile imal edilen her takı, kendine özgü bir ışıltıya ve görünüme sahip olacaktır. Bu bakımdan, doğal taş boncuklu takılar, aynı zamanda eşsiz bir hediyelik üründür. Zira her taşın rengi ve deseni bir diğerinden farklı olduğundan, o takıdan dünya üzerinde yalnızca bir adet olacaktır. Doğal taş boncuklar ile takı imalatı için ilk ihtiyacınız olan şey, geniş bir stoka ve uygun fiyatlara sahip olan bir satıcıdır. Prestij Boncuk web sitesi, bunların ikisine de sahiptir. Doğal taş fiyatlarımız her bütçeye uygun olup, siparişleriniz kargo ile teslim edilmektedir. www.prestijboncuk.com

Yorum Yap